Jubileum: INECO alweer twintig jaar actief

Het is alweer twintig jaar geleden dat INECO is ingeschreven als bedrijf bij de KvK in Arnhem.

20jaar

En nog steeds werken wij voornamelijk aan opdrachten op het gebied van IBM Notes ontwikkeling en IBM Domino beheer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Startdatum onderneming: 01-11-1996
Ondernemingsactiviteit:

Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software, advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie, beheer van computerfaciliteiten en overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Activiteiten:

SBI-code: 6201 – Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software

Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software
Deze klasse omvat: – ontwikkelen, produceren en uitgeven van standaardsoftware standaard apps; – ontwikkelen, aanpassen, testen en ondersteunen van maatwerksoftware en van computerprogramma’s; – customising van software; – applicatiebeheer; – bouwen van websites: ontwikkelen en programmeren van websites.

SBI-code: 6202 – Advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie

Advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie Deze klasse omvat: – consultancy, advisering op het gebied van hard- en software; – ontwikkelen, samenstellen, programmeren van gebruiksklare systemen, integratie van hard- en software en communicatie technologie; – allround automatiseringsbureau’s; – auditing, trouble shooting, testen op het gebied van ICT; – advisering op het gebied van telecominfrastructuur; – advisering en ondersteuning op het gebied van beveiliging van software, informatiesystemen en data, zoals het uitvoeren van vulnerability (kwetsbaarheids-) en penetratietests (pentests), webapplication en infrastructuur scanning, het verrichten van code en server audits, risicoanalyses; – het bepalen van een securitystrategie, in kaart brengen van cybersecurity en bedrijfscontinuïteitsrisico’s, access en identity management; – beveiligen van computers en netwerken: computer- en networksecurity. Deze klasse omvat niet: – ontwikkelen van antivirus software en virusscanners (6201).

SBI-code: 6203 – Beheer van computerfaciliteiten

Beheer van computerfaciliteiten Deze klasse omvat: – systeem- en netwerkbeheer (-management).

SBI-code: 6209 – Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie Deze klasse omvat: – implementatie en installatie van software; – conversiediensten; – “computerreparatie” voor zover het de software betreft; – beveiligen van computers en netwerken: computer- en networksecurity ; – data-recovery; – overige dienstverlening op het gebied van automatisering voor zover deze activiteiten niet elders zijn genoemd.

Geplaatst in Algemeen en getagd met , .