HCL Digital Week 9–13 november 2020

HCL is verheugd Digital Week 2020 aan te kondigen, de eerste wereldwijde virtuele conferentie voor HCL Digital Solutions. Dit wilt u niet missen!
Vindt uit hoe u digitale ervaringen levert en uw teams in staat stelt te communiceren, te innoveren en uw bedrijf vooruit te helpen.

Er is een volle agenda vol met ongelooflijke productaankondigingen en technische sessies die zelfs de grootste nerd enthousiast zal maken.
De slimste talenten van onze branche, analisten en beïnvloeders van IDC en Constellation Research, zullen inzicht geven in onze markt en wat we in de toekomst kunnen verwachten.
De Digital Week 2020 zal er een worden voor de recordboeken.

De week staat vol met nieuws over het volledige HCL Digital Solutions portfolio, inclusief de wereldpremière van HCL Volt MX, HCL’s nieuwe multiexperience app-platform.
Deze week is echt wereldwijd en zal live zijn, op 6 continenten en in 8 talen.

Doe mee en krijg exclusieve toegang tot:

  • Een voorbeeld van HCL Domino v12
  • De wereldpremière van HCL Volt MX
  • HCL Sametime Premium
  • HCL Connections v7
  • De inmiddels wereldberoemde HCL Factory Tour

De HCL Digitale week is van 9 t/m 13 november 2020.

Meer informatie: https://www.hcltechsw.com/events/digital-week

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de HCL Digital Week 2020-evenement-app, gebouwd op HCL Domino Volt, die u volledige toegang geeft tot meer dan 75 sessies die deel uitmaken van DS Imagine 2020, DX Inspire 2020 en de allereerste virtuele Factory Tour.
Na registratie krijgt u vanaf 9 november toegang tot elke live sessie vanuit de evenement-app, net als een tv-gids.
En maakt u zich geen zorgen over het missen van een sessie, alle materialen en opnames worden na het evenement direct in de app beschikbaar gesteld.

 

(Bron: vrije vertaling van de promotie mail naar HCL Business Partners)

 

 

Geplaatst in Algemeen en getagd met , , , , , , .